+40735750565

Luni - Vineri: 09.00 - 19.00

Disponibil oricand

Facebook

Twitter

DESPRE NOI

Am pornit de la un principiu pe care l-am dezvoltat si imbunatatit cu abnegatie si incredere in ceea ce facem. Intr-o permanenta cautare de solutii legale adecvate in conformitate cu cerintele clientilor nostri si cu spetele pe care ni le-ati oferit cu incredere spre solutionare, echipa Cabinetului de Avocat Dragomir Mirela-Adriana si-a demonstrat profesionalismul si celeritatea in abordarea unor situatii, uneori, fara solutii, reusind sa devina un exponent de marca in domeniul avocaturii.

 

Avocatii colaboratori ai Cabinetului de Avocat Dragomir Mirela-Adriana sunt membri ai Uniunii

Nationale a Barourilor din Romania, avand o experienta solida atat in reprezentarea in instanta in situatii litigioase de natura civila, comerciala, contraventionala, cat si in asistarea si reprezentarea persoanelor fizice si juridice in fata institutiilor statului, birourilor notariale, executorilor judecatoresti si a expertilor judiciari.

 

In decursul timpului am incercat nu numai sa oferim servicii juridice de cea mai buna calitate, ci si sa intelegem in amanunt speta pe care clientul ne-o prezinta pentru a gasi solutii integrate si adecvate in vederea obtinerii celor mai bune rezultate.

Profesionalism 0
Implicare 0
Rezistenta la stres 0
Confidentialitate 0
 
Noi nu oferim clisee sau sabloane, ci oferim solutii dedicate, originale si unice la situatiile dumneavoastra, indreptandu-ne cu profesionalism, angajare, determinare si promptitudine spre solutiile corecte si optime.

 

Pe baza unei comunicari solide, ne implicam cu pasiune in rezolvarea problemelor incredintate, realizand un nivel ridicat de eficienta si performanta, facand din scopul dumneavoastra o cauza pentru care luptam si pe care ne-o insusim cu onoare.

 

Forta unei echipe tinere reprezinta, intotdeauana, garantia unei implicari maxime.

Atentia la detalii, identificarea punctelor slabe ale adversarului, precum si demontarea punctelor forte si anticiparea actiunilor acestuia, conduc la apararea corespunzatoare a drepturilor si intereselor legitime ale clientilor nostri.

 

Suntem constienti ca misiunea noastra este una nobila, dar plina de obstacole, fapt care ne motiveaza sa demonstram ca exista solutii in toate spetele, ca exista rezolvare pentru toate problemele si cai bune de urmat in toate situatiile.

Cu o etica profesionala desavarsita,recunoscuta si apreciata de catre clientii si partenerii nostri, am reusit, in permanenta, sa castigam increderea acestora, lucru esential in relatia dintre avocat si client.

 

Orice proiect este pentru noi o provocare, avand puterea, capacitatea si abilitatea de a face din problemele dumneavoastra, problemele noastre, implicandu-ne atat profesional cat si emotional in solutionarea competenta a acestora.

 
Suntem preocupati, in mod continuu, sa oferim siguranta clientilor nostri in abordarea situatiilor prezentate, aducand idei noi, concepte moderne la cele mai inalte standarde.

 

Experienta dobandita in ultimii ani, in domeniile de practica in care suntem specializati, ne recomanda ca fiind un Cabinet omogen, bine-organizat,motivat si independent.

Intr-un mediu juridic supus in permanenta unor schimbari inopinate, care afecteaza normele juridice, Cabinetul nostru isi propune sa garanteze solutiile actuale si corecte care pot oferi o perspectiva pozitiva afacerilor dumneavoastra.

 

Cu o dorinta continua de perfectionare, noi reusim, pe baza unor predictii juridice argumentate si fondate, sa invingem instabilitatea legislativa.

Cabinetul de Avocat Dragomir Mirela-Adriana se afla intr-un permanent progres,urmand sa ne extindem activitatea si in alte domenii, urmand sa infiintam noi departamente si sedii in principalele judete ale tarii.

 

Cu toate acestea, vom pastra standardul ridicat de selectare a colaboratorilor, in vederea mentinerii si imbunatatirii calitatii serviciilor si intarirea increderii.